Izvor: Piplmetar.rs, 22.Jul.2023, 06:30

Dnevni horoskop za 22. jul

Iznad
Važno je da ne pričate više o svojim poslovnim namerama. Neko vas može pogrešno okarakterisati ili iskoristiti vaše izjave u svoju korist. Zadržite pripadnost na poslovnim sastancima. Nema potrebe da se gradi neka nova iluzija o emocionalnoj sreći.
Bik
U pokušaju da se u izvesnom smislu predstavite kao veliki stručnjak, trpite nečiju kritiku. Strpljivo sačekajte konačne rezultate ili dobitke koji vam pripadaju. Ponekad nije sve u tome šta kažete, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << već šta osećate.
Blizanci
Ne svida vam se nečiji početak ili novi uslovi koji postavljaju vaše saradnike. Na sreću, brzo ćete promeniti mišljenje o novim poslovnim prilikama. Budite pažljiviji, jer dela govore više od reči.
Rak
Potrudite se da ostvarite zajedničke interese. Vaš partner dobro razume vaše emocionalne želje i potrebe. Divno se dopunjuje u različitim situacijama koje vas približavaju. Imate dovoljno dobrih razloga da se osećate prijatno.
Lav
Stalo vam je da izgledate lepo, duhovno ili šarmantno ispred svog okruženja. Međutim, neko na pogrešan način proceni vaše ponašanje. Ostavite drugom da se opteruju stvarima koje ne donose materijalnu korist, pozitivne efekte ili obežavaju reklamu.
Virgin
Ne želite da podržite nečiju priču koja se svodi na ponavljanje poznatih činjenica. Imate utisak da neko usporava ili koči vaše poslovne ciljeve. Tražite efikasnosti način da poboljšate raspoloženje i koncentraciju.
Vacanci
Imate dobru priliku da završite neke stare poslovne obaveze, kao i da definišete svoj nalog pred kolegama. Međutim, trenutni uspeh vam ne znači mnogo. Razmišljajte o novim ili daljim ciljevima.
Škorpija
Vaše ideje predstavljaju potencijalni rizik, tako da ne očekujete ničiju poslovnu ili praktičnu podršku. Neophodno je dodatno se uključiti u rešavanje poslovnih problema, ali ne po ceni raskida ugovora o saradnji.
Strelac
Kada se sastaje sa saradnicima, bolje je da se fokusira na trenutnu situaciju, a ne da se bavite daljim prognozama. Nepotrebno se raspravljate o stvarima koje nisu ključne za vaš poslovni status.
Jarac
Krivite jednu pogrešnu osobu za neuspeh ili za različite komplikacije koje vas usporavaju u vašim poslovnim planovima. Lakše je krivicu i odgovornost prebaciti na druge, gotovo ako neko nema hrabrosti da se suprotstavi vama.
Vodolija
Imate malo loš predosećaj, ali vas neko ubeđuje da nastavite sa započetim planovima. Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili nekom alternativnom rešenju. Važno je pravilno razlikovati moralnu i fizičku hrabrost.
Riba
Imate priliku da završite posao koji vam donosi veće psihičko oštećenje, ali ne i materijalnu korist. Međutim, bolje je da svoju energiju usvojite na poznate situacije nego da preuzmete više rizika. Budite poslednji u svojim namerama.
Pratite nas na našem Fejsbuk i instagram strana i Tvitter red.
Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.