Izvor: Piplmetar.rs, 21.Jun.2023, 07:31

Dnevni horoskop za 21. jun

Iznad
Dobro ste raspoloženi, zadovoljni što ste obavili neki obimniji posao ili obavezu. Lepi kontakti sa saradnicima i kolegama. Neko pokazuje veliko interesovanje za vas i pokušava da započne komunikaciju.
Bik
Uspeli ste da spojite neke stvari i biće vam izuzetno drago da vas pohvali osoba koju postujete ili smatrate autoritetom. Imate velike planove, ali i dobre mogućnosti da ih ostvarite. Uskoro planirajte kratko putovanje sa svojim partnerom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Blizanci
Danas ćete imati pomoć posrednika u jednom poslu. Situacija je rešena na bolji način od očekivanog. Međutim, nemojte žuriti – imate još mnogo toga da se dogovorite. Više ste raspoloženi za društvo prijatelja nego za kontakt sa emotivnim partnerom.
Rak
Bolja situacija u poslovnom okruženju i izlaz iz problematičnih obaveza koje su vam oduzele mnogo vremena. Ima još nekih sitnica koje treba rešiti, ali sada možete da se organizujete na pravi način. Jedna osoba će vas zanimati.
Lav
Danas vam nikako ne odgovara biti statičan, pa ćete se baviti svime što vam je prioritet. Veoma stimulativan dan – krenite se, komunikacijite, bićete zadovoljni ishodom. Otvoreno pokazuje svoje simpatije prema nekome.
Virgin
Uspeli ste da rešite poslovnu situaciju u svoju korist. Realizacija zacrtanog je spora, ali izvesna. Danas sledi zanimljivo novo poznavanje, najverovatnije preko prijatelja. Odmah ćete uspostaviti pravu komunikaciju sa ovim osobom.
Vacanci
Događaju se neke stimulativne promene i na njih reagujete veoma pozitivno. Odgovara vam što je danas tempo na poslu nešto brže, lako se snalazite i sve završite na vreme. Ostavite dobar prvi pritisak na ljude koje su poznate.
Škorpija
Pred vama je gomila obaveza i pokušavate da ih izbalansirate. Možda će sam početi danas biti naporniji, ali ćete brzo uhvatiti ritam. Kroz postojao zanimljiva komunikacija sa osobom koja je otvorena, duhova i samo u vašem stilu.
Strelac
Odličan trenutak za sve što ste planirali ili morate da završite. Ne dozvolite da povremeno mračno raspoloženje pokvari ove trenutke. Odlična komunikacija sa voljenom osobom ili simpatijom. Ne čekajte – počnite!
Jarac
Obavljanje poslovnih obaveza je lakše i bez smetnji. Možete da odvojite više vremena za sebe i uradite nešto što vam je lično važno. Takođe – fokusirajte se na kontakt sa voljenom osobom – druga strana se raduje vašoj inicijativi.
Vodolija
Pripremite se za dan koji će biti pun događaja, ali i dobrog raspoloženja i pravih trenutaka za prikazivanje. Na posao, uradite tri puta više nego što mislite da možete. Danas vam se sve otvara sa lakoćom, iskoristite to.
Riba
Morate da iskoristite dan i da budete u pokretu, jer vas očekuju odlične poslovne prilike, možda čak i pohvale nadređenog. Vreme je i za komunikaciju sa voljenom osobom, sve će biti kako treba između vas dvoje.
Pratite nas na našem Fejsbuk i instagram strana i Tvitter red.
Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.