Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jun.2023, 07:31

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JUN: Blizanci spremni za diskusiju, Vodoliju prate nepredviđeni troškovi

Pogledajte šta su vam zvezde pripreme za danas

Foto: Pikabai


Vidite da li će odgovarati vašem znaku Dnevni horoskop doneti mnogo sreće.
Astrolog Olga Savić
IZNAD Konflikt, nervoza i mogući razgovori sa poslovnim partnerima i saradnicima. Ne reagujte na prvu loptu, pokušajte da pronađete zajednički jezik. Prvi deo dana je bolji za dogovor. Ne ugrožavajte emocionalne odnose svojom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << napetošću i nervozom.
BIK Bićete nervozni zbog troškova vezanih za kuću ili člana porodice; veći odliv novca. Rešenje se može naći, ako će vam se u početku neke situacije činiti previše komplikovanim. Emocionalno – manje svađa sa partnerom.
TVIN Bićeš nešto „brže na jeziku“. Ako vas kolega ili nadređeni kritikuju, nemojte automatski biti spremni za diskusiju. Više ćete postići mirnim razgovorom. U emotivnim vezama u večernjim satima funkcionišete sporije i otežano.
Foto: Shutterstock


RAK Preosetljivost, lako ćete reagovati i na pozitivne i na negativne stimuluse. Ako ste nesigurni u sebe, pokušajte da ne dozvolite onima oko vas da to primete. Voljena osoba je tvoja „zabio u srce“ neke izjave. Možete se povući u tišinu.
LAV Ovaj dan vam donosi povećanu potrebu da se istakne. Gužva počinje već ujutru, pripremite se psihički. Emotivni partner se ne pojavljuje u skladu sa vašim željama. Razmislite da li ste previše zahtevni.
DEVICA Zbunjeni ste razvojem nekih situacija jer ne ide u pravcu koji ste očekivali. Danas ćete morati delimično da promenite svoje planove. U emotivnom segmentu – voljena osoba je lošijeg raspoloženja i možda više lično doživi vaše primedbe.

Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.