Izvor: Svet, 16.Mar.2015, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bik – Nedeljni horoskop za period: 16.03.2015. – 23.03. 2015.

Potrebne su Vam dodatne i precizne informacije o razlicitim dogadjajima na poslovnoj sceni, kako biste ostvarili svoje dugorocnije ciljeve. Osnovni interesi Vas obavezuju na kompomisnu varijantu, ali nemate dovoljno razumevanja za necije profesionalne propuste. Stalo Vam je da obezbedite bolje uslove koji Vam dozvoljavaju veci stepen autoriteta i samostalnosti. Prilicno ste istrajni u svojim namerama u svakom pogledu. U odnosu sa voljenom osobom nailazite na nove nesuglasice, ali prihvatite “emotivnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << varnicu” kao pozitivan impuls. Uvek postoje stvari oko kojih mozete da razmisljate na slican nacin ili da se priblizite istim ciljevima. Samo dobra volja i topla emotivna nota, vode ka zajednickom zblizavanju.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bik – Nedeljni horoskop za period: 16.03.2015. – 23.03. 2015.

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2015

Potrebne su Vam dodatne i precizne informacije o razlicitim dogadjajima na poslovnoj sceni, kako biste ostvarili svoje dugorocnije ciljeve. Osnovni interesi Vas obavezuju na kompomisnu varijantu, ali nemate dovoljno razumevanja za necije profesionalne propuste. Stalo Vam je da obezbedite bolje uslove...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.