Škorpija da se ČUVA VIRUSA, veliko iznenađenje za Strelca! Horoskop za sredu je pred nama

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 07:31

Škorpija da se ČUVA VIRUSA, veliko iznenađenje za Strelca! Horoskop za sredu je pred nama

Pogledajte šta možete da očekujte danas!

Pred nama je novi radni dan, pogledajte šta astrolozi predviđaju za sve znake.

Ovan

Posao: Komunikacija i dogovori  sa saradnicima veoma  su naglašeni danas, ali u isto vreme može postojati  i tenzija. Ne reagujte impulsivno, sve ćete postići i bez nervoze.

Ljubav: Odličan dan je pred vama ukoliko imate na umu da napravite neko prijatno iznenađenje dragoj osobi. Očekujte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više nego pozitivnu reakciju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Dosta grešaka moglo bi da se očekuje i na vašoj i na strani nekog od saradnika, zato kontrolišite sve što radite.

Ljubav: Uprkos vašoj želji i naporu da dan protekne u laganom ritmu u sferi ljubavi, sa druge strane možete očekivati dosta primedbi i negativnih komentara.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

Blizanci

Posao: Blizanci bi svoje zacrtane obaveze trebalo da privedu kraju ovog dana bez većih problema i poteškoća. Povoljan je dan za postizanje novih poslovnih dogovora.

Ljubav: Niste u najboljoj formi za ljubavna dela, čas ste dobro raspoloženi, čas vam sve smeta. Najbolje je da se malo pritajite, i tako izbegnete veće nesporazume.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Ukoliko je nešto od zaostalih obaveza i papirologije zaostalo, potrudite se da to završite na vreme i korektno.

Ljubav: Kada su ljubavne relacije u pitanju evo odličnog dana da se dodatno angažujete, ali i da očekujete više prijatnih iznenađenja od drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: U  komunikaciji i dogovorima  možete očekivati povremene zastoje i trenutke kada ćete biti nervozni i napeti, ali ovo je nešto sa čime ćete se više nego uspešno izboriti.

Ljubav: Smanjite bespotrebne tenzije i provokacije, i odmah ćete se mnogo bolje osećati.

Zdravlje: Fizički umor.

Devica

Posao: Angažujte se maksimalno u poslovnim dogovorima i kontaktima. Nećete imati rezultate u istom trenutku, ali ćete bitno ubrzati tokove stvari.

Ljubav: Mogli biste dragu osobu da iznenadite nekim finim znakom pažnje, poklončićem. Danje povoljan za sve vrste ljubavnog angažovanja.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Vaga

Posao: Neko od poslovnih saradnika na vas može vršiti pritisak, pa bi trebalo da iskoristite svoje diplomatske veštine i na pravi način prevaziđete napetost i nervozu.

Ljubav: Nije isključeno iznenadno novo poznanstvo, pa eto prilike za prolazni flert i uživanje u opuštenoj atmosferi  bez naznaka za nešto konkretnije.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Škorpija

Posao: Mnogima od vas  se može otvoriti prilika  za poboljšanje uslova rada, ili pak za ostvarivanje nove poslovne saradnje.

Ljubav: Nema prepreka na vašem ljubavnom putu. Uz malo više angažovanja mogli biste i da zablistate u nekoj od konkretnih akcija.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, virusa.

Strelac

Posao: Pojačano angažovanje očekuje Strelčeve i ove srede. Budite fokusirani maksimalno i pokušajte da izbegnete moguća kašnjenja izazvana tuđim greškama i propustima.

Ljubav: Na ljubavnom planu možete očekivati bar jedno prijatno iznenađenje od osobe do koje vam je stalo. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Potrebno je još malo strpljenja i taktičnosti, pre svega u sferi komunikacije da prevaziđete nezgodne momente sa što manjom kolateralnom štetom.

Ljubav: Ne dozvolite da se drugi mešaju u vaše partnerske odnose i stvaraju negativnu atmosferu.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Vodolije bi mogle tokom ove srede biti posebno mentalno opterećene i pod pritiskom  što zbog obaveza koje su se nagomilale, što zbog najave novih.

Ljubav: Slobodne Vodolije su u periodu kada mogu da  naprave prave izbore iz veoma velike i šarenolike ponude.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Pokušajte  da se maksimalno fokusirate  na obaveze koje su pred vama i ne dozvolite da vas besmisleni zahtevi onih sa kojima sarađujete nerviraju.

Ljubav: Vrlo je realno očekivati da i danas preispitujete sebe i parterski odnos u sferi ljubavi, samo se potrudite da vas to suviše ne zabrine.

Zdravlje: Napetost, glavobolja.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Škorpija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.