BLIZANAC U FINANSIJSKIM PROBLEMIMA, ŠKORPIJA DUBOKO POGOĐENA! Dnevni horoskop PREDVIĐA ozbiljne PROMENE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 08:46

BLIZANAC U FINANSIJSKIM PROBLEMIMA, ŠKORPIJA DUBOKO POGOĐENA! Dnevni horoskop PREDVIĐA ozbiljne PROMENE!

Evo šta možete da očekujete!

Pre nego što krenete u novi dan pogledajte šta vas očekuje prema dnevnom horoskopu. Neka vam on posluži kao smernica za novi početak.

OVAN

Savetovala bih vam da ovaj dan provedete u pokretu. Pravi je trenutak da odete na neko kraće putovanjce, na izlet van grada ili makar u šoping. Ali obavezno sa voljenom osobom. Doduše, budite sigurni da ćete potrošiti više nego što ste planirali, ali vredeće!

BIK >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ako postoji savršen dan za ljubav, onda je to ovaj. Prema tome, razloga za bilo kakvo čekanje i oklevanje nemate, jedino što je potrebno je da sa vašim partnerom napravite dobar dogovor i izgubite se negde što dalje. Budite okruženi prirodom, zanimljivim ljudima, dobrim raspoloženjem!

BLIZANCI

Nešto vezano za finansijski segment danas "bode u mozak" ali ne smete dozvoliti da vam to kvari dobro raspoloženje i mogućnost za provod sa osobama koje volite. Dobri su momenti i za porodična okupljanja i druženje sa decom. Opušten dan pred vama.

RAK

Nemojte da razmišljate da bi bilo najbolje da se zavučete u kuću i krenete sa brisanjima prašine i pranjem kuhinjskih elemenata. Ovaj dan se može iskoristiti na mnogo bolji način, a vama je potrebno da se opustite i rasteretite od napetosti iz prethodne sedmice.

LAV

Ko bi pohvatao sve vaše planove, kada ni vi sami to ne možete da uradite. Zbunjivaćete ljude oko sebe promenama u dogovorima, i trebaće vam mnogo više vremena nego inače da se spremite. Pa šta da radite, kada želite da budete u svom najsavršenijem izdanju...

DEVICA

Moguće je da ste zabrinuti zbog manjka novca u kućnom budžetu, ali vas to neće sprečiti da izvedete voljenu osobu u najbliži restoran. Shvatite da su ovo samo mala životna zadovoljstva kojima se treba prepustiti s vremena na vreme, opustite se i uživajte!

VAGA

Nemojte da provocirate voljenu osobu svojim primedbama koje su samo vama smešne. Vidite da je druga strana u ne baš dobrom raspoloženju, pa joj priđite na opušteniji i lakši način. Neki od vas će danas možda dobiti i poklončić od voljene osobe!

ŠKORPIJA

Ovakav razvoj situacije u emotivnom segmentu stvarno niste očekivali. Duboko ste pogođeni jednim novim poznanstvom i jedva čekate da tu osobu ponovo vidite. U postojećim emotivnim relacijama danas je partner divan, pun razumevanja i lepih reči, kao i nežnosti.

STRELAC

Sigurna sam da niste očekivali da vam se danas otvori mogućnost za zaradu, ali budite spremni i na to. Sami vidite da li ćete prihvatiti da malo radite, ili ćete se pak okrenuti ka uživanju. Ukoliko se odlučite za ovo drugo, budite ubeđeni – provešćete odličan dan sa svojom voljenom osobom.

JARAC

Dođu tako neki dani kada ama baš sve ide kako treba. Onda nećemo da kvarimo....samo se prepustite, opustite, rasteretite i uživajte. Porodično okruženje vas može obradovati nekim prijatnim iznenađenjima, a odnos sa voljenom osobom je pun nežnosti, varnica i strasti!

VODOLIJA

Neke svoje planove ćete morati da promenite, ali vam ni malo neće biti žao zbog toga. I sami ste do sada sto puta uvideli – ono što se desi neočekivano i bez planiranja, ume sto puta biti bolje i podsticajnije po vas! Dan pun pozitivnih iznenađenja.

RIBE

Odlični momenti u porodičnom domu, odličan trenutak za finansije, ali i odličan dan sa vašom voljenom osobom! Pošto danas sve funkcioniše baš kako treba, vreme je da se opustite i uživajte. Potvrda ljubavi od partnera, može vas iznenaditi svojim izjavama.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Škorpija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.