Jednu od najboljih video-igara je sada moguće igrati i na znatno starijim računarima

Izvor: B92, 12.Maj.2020, 14:03

Jednu od najboljih video-igara je sada moguće igrati i na znatno starijim računarima

Jedna od najboljih, ako ne i najbolja RPG igra koja se pojavila u prethodnim godinama je definitivno "Disco Elysium". Igra nudi neverovatnu slobodu izbora tokom igranja za jedinstveno iskustvo sa nezaboravnom pričom i karakterima.

Zahvaljujući jedinstvenom, ali upečatljivom vizuelnom stilu, "Disco Elysium" nije bio preterano zahtevan, ali opet ga niste mogli igrati na starijim mašinama, barem ne do sada. Developeri studja ZA/UM su za ovaj RPG naslov izdali najnoviji apdejt namenjen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << “radničkoj klasi” koji minimalne sistemske zahteve spušta još niže i praktično omogućava igranje na mašinama starijim deceniju i jače, navodi "Playzine".

Sada vam je potrebno samo 2GB, Intel Core 2 Duo i integruša sa 512MB memorije, što su specifikacije takozvanog krompir računara ili laptopa koji bi vam inače skupljao prašinu. Evo i poređenja prvobitnih i novih sistemskih zahteva.

Developer sa ovim apdejtom najavio dalje obaranje sistemske zahtevnosti, tako da ako i sada imate problema sa igranjem, sačekajte još malo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.