Jednu od najboljih video-igara je sada moguće igrati i na znatno starijim računarima

Jedna od najboljih, ako ne i najbolja RPG igra koja se pojavila u prethodnim godinama je definitivno "Disco Elysium". Igra nudi neverovatnu slobodu izbora tokom igranja za jedinstveno iskustvo sa nezaboravnom pričom i karakterima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 12.05.2020.

10:38

Jednu od najboljih video-igara je sada moguće igrati i na znatno starijim računarima

Zahvaljujući jedinstvenom, ali upečatljivom vizuelnom stilu, "Disco Elysium" nije bio preterano zahtevan, ali opet ga niste mogli igrati na starijim mašinama, barem ne do sada. Developeri studija ZA/UM su za ovaj RPG naslov izdali najnoviji apdejt namenjen “radničkoj klasi” koji minimalne sistemske zahteve spušta još niže i praktično omogućava igranje na mašinama starijim deceniju i jače, navodi "Playzine".

Sada vam je potrebno samo 2GB, Intel Core 2 Duo i integrisana grafička kartica sa 512MB memorije, što su specifikacije takozvanog krompir računara ili laptopa koji bi vam inače skupljao prašinu. Evo i poređenja prvobitnih i novih sistemskih zahteva.

Developer sa ovim apdejtom najavio dalje obaranje sistemske zahtevnosti, tako da ako i sada imate problema sa igranjem, sačekajte još malo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: