ZA MEČEVE SA DANSKOM: Advokat pozvao Kolarova i Biševca

Izvor: Kurir, 06.Nov.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA MEČEVE SA DANSKOM: Advokat pozvao Kolarova i Biševca

Srbija protiv Danske igra 14. novembra u Beogradu, dok će 18. novembra odigrati u gostima prijateljski meč protiv Grčke

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije objavio je spisak igrača za utakmicu sa Danskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, na kojem je ponovo Milan Biševac, ali i povređeni Aleksandar Kolarov.

Srbija protiv Danske igra 14. novembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Beogradu, dok će 18. novembra odigrati u gostima prijateljski meč protiv Grčke. Okupljanje igrača zakazano je za ponedeljak u Staroj Pazovi do 15.30.

Danska je trenutno prva u Grupi I sa četiri boda, dok Srbija ima jedan. U grupi se nalaze još i Portugal, Albanija i Jermenija.

Na spisku Advokata su: golmani: Vladimir Stojković, Željko Brkić i Predrag Rajković, odbrana: Branislav Ivanović, Dušan Basta, Aleksandar Kolarov, Matija Nastasić, Antonio Rukavina, Nenad Tomović, Duško Tošić, Stefan Mitrović, Nikola Maksimović i Milan Biševac, sredina: Radosav Petrović, Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Miloš Jojić, Zdravko Kuzmanović, Aleksandar Ignjovski, Dušan Tadić, Lazar Marković, Filip Đuričić i Zoran Tošić, napad: Filip Đorđević, Aleksandar Mitrović i Danko Lazović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.