Njih čeka SREĆA - Horoskop DREVNIH MAJA predviđa lepu godinu za ova TRI znaka, napokon će im SVANUTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 10:56

Njih čeka SREĆA - Horoskop DREVNIH MAJA predviđa lepu godinu za ova TRI znaka, napokon će im "SVANUTI"

Drevne civilizacije imaju iskonska proroćanstva. Saznajte da li ste i vi među onima kojima su predvideli godinu sa dobrim aspektima.

Godišnji horoskop drevnih Maja kaže da će 3 znaka imati najviše sreće u 2024. Neki će rešiti finansijske probleme i kraj ove godine dočekati "okupani u luksuzu", dok se nekima smeši "prava ljubav.

Zmija (2.april - 29.april)

Pripadnici ovog znaka će biti od onih koji će kraj 2024. godine dočekati sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << debelim novčanikom i pozamašnim štekom u banci. Na početku godine ih očekuju izazovi sa novcem, imaće više troškova nego što im se čini da će moći da podnesu, ali na proleće dolazi preokret.

Ideje koje su imali i za koje su sumnjali da će se ikada realizovati će početi da se ostvaruju. I to više nego uspešno! Već na leto će biti više nego zadovoljni postignutim, a "zlatni niz" se nastavlja do kraja godine.

Šišmiš (26. jul - 22. avgust)

Predstavnici ovog horoskopskog znaka, ukoliko već nisu našli srodnu dušu, pronaći će je u 2024. godini! Vaša potraga i godine čežnje, patnje i razočaranja su gotove.

Osoba koju ćete upoznati na nekom društvenom događaju na leto će vas oboriti s nogu. I ne samo to, biće to veza o kojoj ste celog života maštali. Poverenje, podršku i strast koje nikako niste mogli da spojite u jednoj osobi, a koji su vam uvek bili preko potrebni, pronalazite u novom partneru. Nemojte da previše oklevate, otisnite se u avanturu i recite "da" - nećete se pakajati.

Gušter (13. decembar - 9. januar)

Vaša sreća u 2024. godini je u skladu, miru i duhovnom preobražaju koji će vam otvoriti nove vidike i pomoći da drastično poboljšate kvalitet svog života. Drugim rečima, za vas će u 2024. biti svega! Što se finansija tiče, situacija će od jeeni biti izuzetno povoljna, imaćete odličnu priliku da uvećate budžet i čak prištedite za neka lepa putovanja.

Duhovna transformacija će se najviše primetiti na polju ljubavi gde iza sebe ostavljate toksične odnose, ljude koji su vas povređivali. Lepota svega je što nećete biti tužni, već preporođeni. I to će vam otvoriti vrata za nove ljubavi, bez straha, rezervi, sumnji...

Srbija Danas/Žena Blic/M.L.
Pogledaj vesti o: Godišnji horoskop,   Horoskop za maj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.