Izvor: Piplmetar.rs, 29.Dec.2023, 03:31

Godišnji horoskop za 2024 – zemljani znaci: Šta čeka Bika, Devicu i Jarca

Godišnji horoskop za 2024. zemljanim znacima, Biku, Devici i Jaracu predviđa veoma plodnosnu godinu koja će ih transformisati.
Dragi Bikovi, Device i Jarčevi, kao logični zemaljski znaci, za vas neće biti mnogo drame u narednoj godini jer vas kroz život ne vode emocije (koje će u 2024. biti burne) već intelekt.  Uz stabilnu zemaljsku energiju na koju će uticati Uran i  Jupiter tokom dobrog dela godine, dobijate priliku da koristite svoj strpljiv, praktičan i detaljan pristup. To >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << će vam osigurati mir dok se svima bude treslo tlo pod nogama.
Mali, ali transformativni Pluton takođe će biti u vrednom Jarcu dobar deo januara, što će vam omogućiti da počnete da radite na novogodišnjim odlukama postavljanjem čvrstih, dostižnih ciljeva za celu godinu.
Godišnji horoskop za 2024: Godina velikih postignuća za Bika, Devicu i Jarca Godišnji horoskop za Bika Ove godine, vaša vladarka Venera nijednog momenta neće biti retrogradna. A to, dragi Bikovi, znači da ćete napredovati brzinom svetlosti i da ćete ići samo napred. Neće biti premišljanaj, zastajkivanja i vraćanja na staro. Vetar duva u vaša jedra i ubrzava vaš dolazak do cilaj – u svim oblastima vašeg života.
Godišnji horoskop za Bika za 2024: Ostvarićete sve šta ste zacrtali
Godišnji horoskop za Devicu Crni Mesec u vašem horoskopskom znaku može da vas isprovocira da preuveličavate ili omalovažavate svoje zasluge i iskrivljujete svoju subjektivnu percepciju stvarnosti u celini. Tokom tranzita Crnog Meseca, koji će trajati do jula 2024. godine, preporučuje se da saslušate mišljenje onih ljudi kojima u potpunosti verujete – to će vam pomoći da procenite situaciju spolja, a ne kroz prizmu strahova i sumnji. Drage Device, pokušajte da se odreknete loših navika i zavisnosti – snaga volje neutrališe uticaj Crnog Meseca, kompenzujući njegov negativan uticaj.
Godišnji horoskop za Devicu za 2024: Vreme je da podignete vezu na viši nivo
Godišnji horoskop za Jaraca Pluton ulazi u vaš finansijski i energetski sektor, a ova planeta je poznata po tome što se ničega ne plaši i voli da ruši sve što je zastarelo. Kvaka je u tome što Pluton ne gradi ništa novo posle sebe, ostavljajući samo pepeo. Stoga ćete, dragi Jarčevi, morati da uložite sve napore da se sami preporodite – baš kao Feniks iz pepela. I u tom ećete i uspeti. Na kraju godine ćete biti prosto preporođeni na svim poljima.
Godišnji horoskop za Jarčeve za 2024. godinu: Dramatične promene u porodičnom životu
TatianaDavidova/gettyimages.co.uk
Nastavite da čitate
?>



Opširnije

Pogledaj vesti o: Godišnji horoskop

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.