Godišnji horoskop 2024 za znak Bik: Plodnost na prvom mestu!

Izvor: Svet plus, 06.Dec.2023, 12:57

Godišnji horoskop 2024 za znak Bik: Plodnost na prvom mestu!

Godišnji horoskop za 2024. godinu Bikovima pre svega donosi plodnost, pa mogu razmišljati o proširenju porodice i svemu što uz to ide...

Sjajna godina za Bika koji je započeo sa neke svoje planove da sprovodi u dela jer će se u 2024. godini sve to privesti kraju i biće jako zadovoljni postignutim rezultatima.

Vaša dobra energija i sreća koju osećate zbog ispunjenja onoga o čemu ste maštali prizvaće u vaše društvo veoma dobre ljude, odnosno ljude sa kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ćete moći i na dalje da postižete uspehe i nižete dobre rezultate.

Neki od pripadnika znaka Bik, oprobaće se i u inostranstvu. Oni koji se bave trgovinom ili posluju preko interneta i slično, u drugoj polovini godine imaće značajen dobitke.

 Godišnji horoskop 2024 Ovan: Sklonost ka tajnim ljubavnim vezama!

Bikovi koji su u dužim vezama ili brakovima, imaće veliku podršku partnera u svemu što budu radili. Nadopunjavaće se međusobno i rezultati neće izostati.

Kod muškarca Bika, sada je veoma važno da budu iskreni sa partnerkom i da ne svrljaju okolo jer veoma lako može doći do pokretanja nekih starih priča, a to bi bila kap koja preliva čašu.

Ovo je polodna godina za Bika, dame će lakše ostajati u drugom stanju, a muškarci će se lakše odlučivati na proširenje porodice.

Kada je u pitanju zdravlje godišnji horoskop navodi da je dobro vreme za ostavljanje poroka i svega lošeg čega ste svesni da činite sebi. Više se posvetite važbama i šetnjama, i ne nalazite izgovore kako bi ste ostali u sedećem ili ležećem položaju.

Uskoro za ostale znakove zodijaka...

Dnevni horoskop OVDE

Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za decembar OVDE.


 
Pogledaj vesti o: Godišnji horoskop,   Horoskop - Bik

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.