Vesić potvrdio: Nacionalni stadion u Surčinu

Izvor: B92, 21.Feb.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić potvrdio: Nacionalni stadion u Surčinu

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će Nacionalni stadion da se gradi u opštini Surčin.

Pre nekoliko meseci srpski državnici su najavili da će Srbija da izgradi stadion kapaciteta oko 60.000 mesta koji će ispunjavati uslove za domaćinstva najvećih takmičenja poput finala Lige Evrope, Lige šampiona, ali i evropskog i svetskog prvenstva.

"Tu je i projekat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << metroa, dve linije metroa, četiri BG voza, tako da se Lazarevac i Mladenovac povežu sa centrom grada", pričao je Vesić o urbanističkim planovima prestonice.

Pre nekoliko meseci čelnici Srbije, Rumunije, Bugarske i Grčke su najavili zajedničku kandidaturu za domaćinstvo Evropskog prvenstva 2028. i Svetskog prvenstva 2030.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Svetsko prvenstvo,   Kandidatura Srbije

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.