Uživo: BUM! Tevezova raketa utišala Dortmund, Borusija - Juventus 0:1!

Izvor: Blic, 18.Mar.2015, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: BUM! Tevezova "raketa" utišala Dortmund, Borusija - Juventus 0:1!

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda na svom stadionu igraju revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Juventusa (20:45), a susret "milionera" i "stare dame" možete pratiti na Blicsport.rs!

Juventus je u prvom meču u Torinu savladao Borusiju sa 2:1, zato sa golom prednosti ulazi u revanš susret, ali i četiri povređena igrača, jer na raspolaganju neće imati Andreu Pirla, Martina Kaseresa, Kvadvoa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Asamou i Romula.

Trener Juvea Masimilijano Alegri odlučio se za formaciju 4-3-1-2: Bufon, Lihtštajner, Bonući, Kjelini, Evra, Vidal, Markizio, Pogba, Pereira, Tevez, Morata. Sa druge strane, Jirgen Klop se odlučio da Ćira Imobilea ostavi na klupi, dok je Neven Subotić u startnoj postavi: Vajdenfeler, Sokratis, Subotić, Humels, Šmelcer, Bender, Gundogan, Kampl, Mhitarjan, Rojs, Aubamejang.

Na susretu u Dortmundu pravdu deli srpski arbitar Milorad Mažić, dok su pomoćnici Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, a četvrti sudija je Deja Petrović.

Juventus se na startu povukao, kao što se i očekivalo, ali je brzo lopta prešla na polovinu Borusije gde je posle auta loptu preuzeo Karlos Tevez koji je već u trećem minutu poslao pravu "raketu" sa nekih 25 metara i pogodio gornji levi nateravši Vajdenfelera da paradom samo ulepša pogodak.

Bilo je jasno da je gol "stare dame" postavio malo teži zadatak domaćinu koji je pokušavao da potisne protivnika na svoju polovinu, ali do 12. minuta nije uspeo da napravi veću ofanzivu koja bi mogla da ugrozi iskusnog Bufona.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.