Uživo: Ekspedicija iz Mančestera na zadatku u Kataloniji, Barselona - Siti (sastavi)

Izvor: Blic, 18.Mar.2015, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Ekspedicija iz Mančestera na zadatku u Kataloniji, Barselona - Siti (sastavi)

Fudbaleri Barselone igraju revanš duel osmine finala Lige šampiona protiv Mančester sitija, a okršaj katalonskog giganta i "građana" možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Barselona je u prvoj utakmici u Mančesteru bila bolja od Sitija sa 2:1 uz promašen penal Lea Mesija i da li će to skupo koštati lidera Primere, ili će Premijer liga ostati bez predstavnika u četvrtfinalu (ispali Arsenal, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Čelsi), saznaćemo nakon borbe na Nou Kampu.

Trener Barse Luis Enrike odlučio se da od prvog minuta na teren izvede sastav: Ter Štegen, Alveš, Pike, Matje, Alba, Rakitić, Maskerano, Inijesta, Nejmar, Mesi, Suarez. Sa druge strane, Manuel Pelegrini je izabrao da od starta igra samo sa jednim klasičnim napadačem: Hart, Sanja, Kompani, Demikelis, Kolarov, Milner, Fernandinjo, Ture, Nasri, Silva, Aguero.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Jubilej na Nou Kampu, Kolarov na terenu, Barselona - Siti (sastavi)

Izvor: Blic, 18.Mar.2015

Fudbaleri Barselone igraju revanš duel osmine finala Lige šampiona protiv Mančester sitija, a okršaj katalonskog giganta i "građana" možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Barselona je u prvoj utakmici u Mančesteru bila bolja od Sitija sa 2:1 uz promašen penal Lea Mesija i da li će to skupo...

Nastavak na Blic...

Rakitić očaran: I fudbaleri Sitija su mogli da uživaju u Mesijevim majstorijama

Izvor: Blic, 19.Mar.2015, 00:16

Fudbaleri Barselone savladali su Mančester siti sa 1:0 u revanšu osmine finala Lige šampiona i ukupno 3:1, a strelac jedinog pogotka Ivan Rakitić bio je oduševljen partijom Lionela Mesija...Hrvatski vezista je upravo na dodavanje Mesija u 31. minutu lobovao Džoa Harta, koji je bio najzaslužniji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.