KVK Radnički započinje finalnu odbranu trona na Novom Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2022, 16:16

KVK Radnički započinje finalnu odbranu trona na Novom Beogradu

Toholj pred finale protiv NBGD: Možemo da odbranimo titulu. Stigli smo do završnice sezone i najbitnijih utakmica, za koje smo radili cele godine.

"Značajno smo podigli formu u poslednje vreme, uprkos porazu u utakmici Lige šampiona, koja nam je ujedno bila i dodatna priprema za finalnu seriju, izjavio je vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Nebojša Toholj uoči starta finalne serije plej-ofa protiv Novog Beograda" rekao je Nebojša Toholj.

Prvi meč finala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igra se sutra od 19 sati na bazenu "11. april".

"U ovoj sezoni, punoj oscilacija, mislim da smo sada dostigli vrhunac i nadam se da ćemo konačno pružiti celokupno dobre partije i stići do odbrane trofeja. Mislim da smo na poslednje tri utakmice sami sebe pobedili. Davali su nam golove i odvajali se u finišu. Prevagu bi mogli da odnesu igrač više i igrač manje", rekao je Toholj za klupski sajt.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radnički gostuje Novom Beogradu u prvoj rundi finalne borbe za naslov državnog prvaka

Izvor: KGsport.info, 17.Maj.2022

Srpski šampionat ulazi u samu završnicu, u kojoj će vaterpolisti Radničkog u reprizi prošlogodišnjeg finala... Чланак Radnički gostuje Novom Beogradu u prvoj rundi finalne borbe za naslov državnog prvaka се појављује прво на KRAGUJEVAČKI SPORT.

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.