Golčina Milera za duplu prednost Bajerna VIDEO

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 23:16

Golčina Milera za duplu prednost Bajerna VIDEO

Fudbaleri Bajerna i Lacija igraju revanš meč osmine finala Lige šampiona.

Drugi meč igra se u Minhenu, a prvi susret u Rimu završen je minimalnom pobedom Lacija na Olimpiku.

U Minhenu je posle 45 minuta igre potpuna kontrola igre na stani domaćina, koji vodi 2:0. Prvi gol postigao je Hari Kejn u 39. minutu, a sjajan gol u ifnišu poluvremena postigao je Tomas Miler.

Taman kada e spremao Slavko Vinčić da odsvira kraj prvog dela utakmice, Matijas De Liht >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je dropkikom poslao loptu u kazneni prostor, gde je najspretniji bio Miler, koji je ispred Provedela loptu poslao u mrežu za dupliranu prednost domaćih.

Sva dešavanja možete pratiti u LIVE BLOG-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIGA ŠAMPIONA: I dalje živi san da Hari Kejn može uzeti trofej

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 00:02

U Rimu je bilo 1:0...Fudbaleri Bajerna su na svom terenu u revanšu osmine finala Lige šampiona savladali Lacio sa 3:0. Prvi meč u Rimu, završen je rezultatom 1:0, tako da su Bavarci ušli među osam najboljih u Evropi...Čekalo se do 38. minuta na prvi gol. Aleksandar Pavlović je poslao loptu ka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Slovenac prekinuo napad Bajerna. pa se izvinio publici /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2024

Fudbaleri Bajerna su obezbedili četvrtfinale Lige šampiona, pošto su u revanš meču savladali Lacio sa 3:0. Tad duel je sudio slovenački arbitar Slavko Vinčić, koji je zbog jednog gafa bio na meti publike u Minhenu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.