LIGA ŠAMPIONA: I dalje živi san da Hari Kejn može uzeti trofej

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 00:02

LIGA ŠAMPIONA: I dalje živi san da Hari Kejn može uzeti trofej

U Rimu je bilo 1:0.

Fudbaleri Bajerna su na svom terenu u revanšu osmine finala Lige šampiona savladali Lacio sa 3:0. Prvi meč u Rimu, završen je rezultatom 1:0, tako da su Bavarci ušli među osam najboljih u Evropi.

Čekalo se do 38. minuta na prvi gol. Aleksandar Pavlović je poslao loptu ka petercu rivala, Tomas Miler je glavom vratio u srce šesnaesterca, tamo Rafael Gereiro nije uspeo da je zahvati, ali jeste Hari Kejn koji je u tom trenu anulirao prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lacija iz prvog meča.

Činilo se da će na odmor otići izjednačeni u ukupnom skoru, ali u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena nakon kornera sa leve strane Ćiro Imobile nije uspeo najbolje interveniše. Odbio jwe loptu pravo na volej Matijasu De Lihtu, a u petercu Lacija sjajno je reagovao Tomas Miler i skrenuo loptu u mrežu za 2:0.

🚨🚨| GOAL: WHAT A GOAL BY THOMAS MULLER!!!

Bayern 2-0 Lazio pic.twitter.com/AqoyOVxWPx

— CentreGoals. (@centregoals) March 5, 2024

Nisu se tu Bavarci zaustavili. Podigli su prednost na 3:0 u 66. minutu. Strelac je bio verovatno jedan od najmotivisanijih ljudi u Bajernu - Hari Kejn. Poznato je da Englez do sada nije osvojio nijedan trofej u karijeri, a ove sezone mu je verovatno samo Liga šampiona šansa da dođe do premijerne titule u životu.

🚨🚨| GOAL: HARRY KANE WITH A BRACE!!

Bayern 2-0 Lazio pic.twitter.com/j0brE1NLY2

— CentreGoals. (@centregoals) March 5, 2024
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.