De Brujne spreman za meč sa Dancima

Izvor: B92, 16.Jun.2021, 23:32

De Brujne spreman za meč sa Dancima

Selektor fudbalera Belgije Roberto Martinaes rekao je da će vezni fudbaler Kevin De Brujne biti spreman da zaigra na meču sa Danskom.

Fudbaler Mančester sitija je propustio prvi meč na prvenstvu protiv Rusije, zbog povrede lica, koju je zadobio još u finalu Lige šampiona sa Čelsijem.

Martines ne veruje da će De Brujne biti spreman za ceo meč, ali je dodao da će sigurno odigrati bar jedan deo meča.

"On je spreman sa medicinske strane, ima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zeleno svetlo da nastupi. Pitanje je samo koliko Kevin može da igra i kako da ga iskoristimo dva puta u pet dana kako bi stigao do pune fizičke spreme. Veoma sam zadovoljan njegovim napretkom, svakim danom napreduje", kaže Martines. U sličnoj poziciji su još dva igrača Belgije.

"I Aksel Vitsel je u istoj situaciji kao De Brujne, malo je drugačije za Edena Azara, jer je on već igrao u prijateljskom meču sa Hrvatskom i na meču sa Rusijom. Želimo da svaki igrač bude spreman za 90 minuta u naredne dve bitke", kaže Martines.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

De Brujne: Nisam hteo da "divljam" zbog Eriksena

Izvor: B92, 17.Jun.2021, 21:29

Kevin De Brujne bio je junak Belgije u pobedi nad Danskom (2:1), u meču drugog kola grupe B...Ušao je na poluvremenu i asistencijom i pogotkom doneo pobedu i prolaz Belgiji...Selektor i fudbaleri su posle utakmice imali zanimljive izjave..."Prošlo je dosta vremena od kada smo igrali ovako tešku utakmicu....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.