Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.06.2021.

21:28

De Brujne: Nisam hteo da "divljam" zbog Eriksena

Kevin De Brujne bio je junak Belgije u pobedi nad Danskom (2:1), u meču drugog kola grupe B.

Izvor:

Autor:

De Brujne: Nisam hteo da
Foto: Profimedia/BELGA PHOTO BRUNO FAHY

Ušao je na poluvremenu i asistencijom i pogotkom doneo pobedu i prolaz Belgiji.

Selektor i fudbaleri su posle utakmice imali zanimljive izjave.

"Prošlo je dosta vremena od kada smo igrali ovako tešku utakmicu. U prvom poluvremenu igrači su bili šokirani, ali zato su u drugom uspeli da preokrenu situaciju i zato su oni veliki igrači. Prvo ćemo proslaviti ovu pobedu, pa ćemo onda pričati o poslednjem kolu i meču protiv Finske", rekao je selektor Belgije Roberto Martines.

Kapiten Belgije Jan Vertongen rekao je da su ih Danci iznenadili.

"Iznenadili su nas u prvom poluvremenu i nismo imali rešenja za njih, bili smo neprepoznatljivi. Uvek smo bili korak iza. Kada su ušli De Brujne, Eden Azar i Vicel, igra se promenila. Oni su komandovali i sve je bilo bolje", rekao je Vertongen.

Jasan je bio i Romelu Lukaku.

"Bili smo dramatični na početku, kao i ja, moram da budem iskren. Nismo igrali kvalitetno, Danska je bila fenomenalna. Na kraju smo ipak pobedili i prošli u nokaut fazu, što je najvažnije", rekao je Lukaku.

De Brujne o proslavi.

"Bio sam srećan, ali iz poštovanja nisam hteo da 'divljam'. Otišao sam na mesto gde je Eriksen kolabirao i ostao miran. To je za njega", rekao je Kevin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve