Argentinska veza, Poketino kupuje od Ludaka? (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2019, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentinska veza, Poketino kupuje od "Ludaka"? (video)

Englez predstavlja odličnu kupovinu za budućnost.

Po svemu sudeći deluje da finale Lige šampiona koje nam predstoji 1. juna neće biti zadnja utakmica Maurisija Poketina na klupi Totenhema, iako Juventus i dalje motri situaciju oko dostupnosti Argentinca.

Bivši stručnjak Sautemptona je postavio "Pevce" u sam vrh engleskog fudbala, iako su čelnici Totenhema bili škrti.

Deluje da će uspesi iz tekuće sezone promeniti stav Danijela Levija, tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Londona je zainteresovan za sijaset fudbalera, između koji je i Lo Selso iz Betisa.

Međutim, po pisanju engleskih medija Poketino želi da kupuje i iz Čempionšipa, tačnije od svog kolege Marselo Bijelse koji nije uspeo da vrati Lids među najbolje engleske timove.

Radi se o osamnaestogodišnjem Džeku Klarku, koji se polako ali sigurno probija u prvih jedanaest kod bivšeg trenera Lila i Atletik Bilbaa. Prema pisanju ostrvskih medija Lids će potraživati sumu od 20 miliona funti, neće tek tako lako pustiti dete kluba.


Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.