Oskarovac u ulozi vampira iz stripova!

Izvor: Mondo, 28.Jun.2018, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oskarovac u ulozi vampira iz stripova!

Nakon Dedpula, još jedan antiheroj stiže na velika platna.

Oskarovac Džered Leto, nakon uloge Džokera u DC filmu "Suicide Squad" prelazi u Marvelov tabor kako bi glumio u filmu "Morbius" o istoimenon antiheroju iz stripova iz Spajdermenovog univerzuma.

Morbijus je "živi vampir", odnosno doktor Majkl Morbijus, naučnik koji pati od retke boleti krvi koja se pogoršala kada je pokuša da izleči sam sebe. Umesto da ozdravi, završio je kao neka vrsta živog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vampira - ima potrebu da pije krv, ali i očnjake i natprirodnu snagu.

Ko je najbolji Džoker? (ANKETA, VIDEO)

Prvo se pojavio u stripovima kao jedan od Spajdermenovih protivnika, ali je vremenom postao heroj na svoj način i dobio sopstvene priče u stripovima.

Smuvao duplo mlađu manekenku! (FOTO)

"Soni" studio će producirati ovaj film, dok će ga režirati Danijel Espinoza.

#JaredLeto has officially signed on to star in Sony’s #Morbius, based on the Marvel Comics antihero Morbius the Living Vampire. Click the link in our bio for more details! : Jeff Kravitz/FilmMagic; Marvel

A post shared by Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) on Jun 27, 2018 at 1:08pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.