Federer protiv Mareja u polufinalu

Izvor: Press, 22.Avg.2015, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer protiv Mareja u polufinalu

Švajcarac Rodžer Federer, plasirao se u polufinale turnira iz Masters serije 1000 u Sinsinatiju pošto je jutros savladao španskog tenisera Felisijana Lopesa sa 6:3, 6:4, za samo 62 minuta igre.
        Protivnik Federeru u polufinalnom meču biće Britanac Endi Marej koji je prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pobedio Rišara Gaskea iz Francuske sa 4:6, 6:1, 6:4. U drugom polufinalu sastaće se najbolji teniser današnjice Novak Đoković i Ukrajinac Aleksandar Dolgopolov. Đoković je bio bolji od Stana Vavrinke iz Švajcarske sa 6:4, 6:1, dok je Dolgopolov pobedio Čeha Tomaša Berdiha sa 6:4, 6:2. Turnir u Sinsinatiju, jedini iz Masters serije kojeg Đoković do sada nije osvojio, igra se za ukupan nagradni fond od 4,45 miliona dolara, a titulu brani Federer.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković preko trnja do finala!

Izvor: B92, 22.Avg.2015

Novak Đoković posle mnogo muka plasirao se u finale Masters turnira u Sinsinatiju, pošto je pobedio Aleksandra Dolgopolova sa 4:6, 7:6 (7-5), 6:2...Novak će se za jedinu Masters titulu koja mu nedostaje boriti sa boljim iz meča Federer - Mari. Biće to deseto uzastopno Masters finale za Novaka,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.