Federer pobedio Andersona za prvo mesto u grupi

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer pobedio Andersona za prvo mesto u grupi

Švajcarac Rodžer Federer savladao je Kevina Andersona 2:0 u setovima, i tako obezbedio prvo mesto u grupi i plasman u polufinale završnog Mastersa u Londonu.

Eyes on the SF@rogerfederer d. @KAndersonATP 6-4, 6-3 to win Group Lleyton Hewitt and reach #NittoATPFinals SF for the 15th time#ATP pic.twitter.com/4TZhQ3kgfE— ATP World Tour (@ATPWorldTour) 15. новембар 2018.
Pogledaj vesti o: Federer,   London

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federeru prvo mesto, izbegava Novaka?

Izvor: N1 televizija, 15.Nov.2018

Švajcarac Rodžer Federer obezbedio je plasman u polufinale završnog mastersa, pošto je u poslednjem kolu Grupe Lejton Hjuit pobedio Kevina Andersona u dva seta...Obojica su bili raspoloženi pri svom servisu u prvih pet gemova. U šestom je Anderson imao 0:30 na servis Švajcarca i sjajnu priliku...

Nastavak na N1 televizija...

Novak Federeru kvari sreću, Švajcarac otkrio zašto je privilegovan!

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2018, 12:17

Postoji mogućnost da u polufinalu Londona vidimo još jedan teniski klasik...Rodžer Federer je juče obezbedio plasman u polufinale ATP Mastersa u Londonu pošto je savladao Kevina Andersona...Švajcarac je nakon meča istakao da je još uvek daleko od jubilarne, 100. titule u karijeri sve dok je Novak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.