Federeru prvo mesto, izbegava Novaka?

Izvor: N1 televizija, 15.Nov.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federeru prvo mesto, izbegava Novaka?

Švajcarac Rodžer Federer obezbedio je plasman u polufinale završnog mastersa, pošto je u poslednjem kolu Grupe Lejton Hjuit pobedio Kevina Andersona u dva seta.

Obojica su bili raspoloženi pri svom servisu u prvih pet gemova. U šestom je Anderson imao 0:30 na servis Švajcarca i sjajnu priliku da dođe do tri brejk lopte, ali je bekhend paralela završila u mreži. Na kraju je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Federer došao do gema, a potom bez izgubljenog poena napravio brejk, poveo 4:3 i najavio osvajanje prvog seta koji bi mu doneo automatski prolaz.

Međutim, Anderson je odmah uzvratio i vratio brejk za 4:4. Serija brejkova nastavljena je i u narednom gemu, tako da je Federer stekao priliku da servira za set i prolaz u polufinale. Anderson je imao tri brejk lopte, ali je Švajcarac uzeo narednih pet poena i došao do preko potrebnog seta.

Sličan scenario i u drugom setu, ali je ovog puta Federeru bio dovoljan samo jedan brejk i na kraju je i ovaj set dobio 6:4. Ovom pobedom je obezbedio ne samo plasman u polufinale već i prvo mesto u grupi. Anderson je još ranije obezbedio plasman u prva četiri.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

London - Federer se pridružio Đokersonu

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2018

Švajcarac nakon neočekivanog poraza na startu završnog Mastersa u Londonu doveo stvari na svoje mesto. Zajedno sa Kevinom Andersonom ide u polufinale...Završeno je takmičenje u grupi "Lejton Hjuit", a plasman u polufinale završnog Mastersa u Londonu izborili su Rodžer Federer i Kevin Anderson...Švajcarac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.