Federer siguran, čeka rasplet u Novakovoj grupi

Izvor: Mondo, 16.Nov.2018, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer siguran, čeka rasplet u Novakovoj grupi

Švajcarac u polufinalu sa prvog mesta.

Foto: Justin Setterfield/Getty Images/Guliver

Rodžeru Federeru bio je dovoljan samo jedan set za prolaz u polufinale završnog masters turnira u Londonu, ali nije se igrao sa ugledom, već je savladao Kevina Andersona - 2:0 (6:4, 6:3).

Tom pobedom, Švajcarac je zauzeo prvo mesto u svojoj grupi, a Južnoafrikanca spustio na drugo mesto.

I jedan i drugi sada čekaju rasplet u grupi u kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << naš Novak Đoković već obezbedio prolaz, a posle duela sa Marinom Čilićem (petak, 21.00) videćemo i sa koje pozicije. Pored Hrvata, plasmanu u polufinale nadaju se Džon Izner i Aleksander Zverev, koji se sastaju od 15 časova.
Pogledaj vesti o: Federer,   London

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer bez kaluklacija, verovatno je izbegao Novaka

Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2018

Rodžeru Federeru je bio dovoljan i set da obezbedi plasman u polufinale Masters Kupa u Londonu, ali je u poslednjem kolu grupne faze odigrao bez kalkulacija i osvojio prvo mesto u grupi pobedom nad Kevinom Andersonom. Federer je savladao Južnoafirkanca 6:4, 6:3 i na taj stavio tačku na sve dileme...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.