Federer: Pokušavaju da me posvađaju sa Novakom, a meni drago što je postao veliki

Izvor: Blic, 30.Jan.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Pokušavaju da me posvađaju sa Novakom, a meni drago što je postao veliki

Rodžer Federer je posle žreba za Dejvis kup duel Švajcarske i Srbije, u kome neće nastupiti Novak Đoković, rekao da ima utisak da štampa pokušava da ga posvađa sa najboljim srpskim teniserom.

Upitan šta misli o letošnjoj izjavi Noletov oca da je "loš čovek, a dobar igrač", Federer je odmah odgovorio:

"Moj odnos sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Novakom je dobar".

On je potom pojasnio taj stav:

"Štampa je navikla da preuveličava stvari. Kao da želi da se mi svađamo. Novak i ja smo imali mnogo uzbudljivih mečeva, ali van terena je sve korektno i prijateljski. Često se viđamo i nema među nama loše krvi. Drago mi je što je izrastao u velikog igrača, jer sam ga pratio od početka njegove karijere. On nažalost nije sada ovde, ali generalno - naš odnos je u redu", rekao je slavni švajcarski teniser.

On se potom osvrnuo i na svog prvog rivala u novosadskom SPENS-u, Iliju Bozoljca.

"Sećam se našeg meča na Vimbldonu, trajao je preko dva sata. Igrao je odlično, bilo je to na terenu broj 1", prisetio se Federer duela u kome je, u svom jedinom dosadašnjem susretu sa Bozoljcem, izgubio jedan set, ali ne i meč - trijumfovao je te 2010. sa 6:3, 6:7(4), 6:4, 7:6(5).

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Federer: Pokušavaju da me posvađaju sa Novakom, a meni drago što je postao veliki

Izvor: Dzungla.org, 30.Jan.2014

Rodžer Federer je posle žreba za Dejvis kup duel Švajcarske i Srbije, u kome neće nastupiti Novak Đoković, rekao da ima utisak da štampa pokušava da ga posvađa sa najboljim srpskim teniserom.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.