Srbija posle EP - Nemamo medalju, ali imamo pouku

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2020, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija posle EP - ''Nemamo medalju, ali imamo pouku''

Vaterpolo reprezentativac Srbije Dušan Mandić rekao je danas da peto mesto na Evropskom prvenstvu u Budimpešti "nije smak sveta" i da se ekipa "spustila na zemlju".

Vaterpolisti Srbije završili su danas Evropsko prvenstvo na petom mestu, pobedom protiv Italije 8:7.

"Lepo je kada se završi pobedom. Očekivano tvrda utakmica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lepo što smo slavili protiv svetskog prvaka. Peti smo, nije smak sveta, sada smo na zemlji. Imamo šta da radimo, imamo vremena, znamo na čemu smo", rekao je Mandić, preneo je Vaterpolo savez.

Srbija je bez poraza završila takmičenje u regularnom delu, ali je posle izvodjenja peteraca izgubila od Španije u četvrtfinalu.

U finalu će igrati domaćin Madjarska i Španija.

"Nije slučajno što su Španija i Mađarska u finalu. Najjača liga Mađarske i svi igrači Španije u Barseloneti. Mi smo raštrkani, ali idemo dalje", dodao je Mandić.

Njegov saigrač Miloš Ćuk rekao je da je ekipa izvukla pouke.





"Bilo je teško, ponovo sa igračem manje bez Duška Pijetlovića. Na kraju velika žal ostaje zbog Španije. Nemamo medalju, ali imamo sada pouku", naveo je Ćuk.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.