Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMETAŠICE ZADOVOLJNE: Ovo je uspeh, pokazale smo da vredimo

Reprezentativke Srbije u rukometu rekle su da je deveto mesto na Evropskom prvenstvu uspeh i da je njihova ekipa pokazala da vredi i da je pred njom budućnost.
– Imali smo pehove sa povređenim igračima, ali se nismo obrukale. Pokazale smo da možemo. Samo da budemo zdrave i napredak u budućnosti je zagarantovan, rekla je reprezentativka Marija Petrović u Geteborgu.
Srbija je u sredu uveče izgubila >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od Francuske sa 28:21 u poslednjem kolu druge faze i tako zauzela deveto mesto na Evropskom prvenstvu u Švedskoj.
Nina Kolundžić, koja je dobila priliku da brani i iskoristila šansu, kazala je da je deveto mesto uspeh.
– Bravo za sve devojke kako su se borile, iako je meč imao mnogo veću važnost za Francuskinje. Pokazale smo karakter, dale sve od sebe i na kraju možemo biti zadovoljne. Deveto mesto je uspeh, kazala je Nina Kolundžić.
Desno krilo reprezentacije Srbije Željka Nikolić rekla je da je njena ekipa protiv Francuske “odigrala za sebe.
– Odigrale smo za sebe, dok su Francuskinje morale da pobede kako bi se plasirale u polufinale. Pružile smo im kvalitetan otpor. Utakmica je pokazala da ovaj tim može da igra na visokom nivou. Treba verovati u nas. Sa svakom narednom utakmicom samo može biti bolje i bolje, rekla je Željka Nikolić.
The post RUKOMETAŠICE ZADOVOLJNE: Ovo je uspeh, pokazale smo da vredimo appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometašice Srbije zadovoljne: Deveto mesto na EP uspeh

Izvor: Vesti-online.com, 15.Dec.2016

Rukometašice Srbije ocenile su da je osvajanje devetog mesta na šampionatu Evrope uspeh i porucile da ekipa u budućnosti može samo da napreduje...Srbija je sinoć u poslednjem kolu druge faze izgubila od Francuske 28:21 i u konačnom poretku zauzele devetu poziciju, što je najbolji plasman posle...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.