OKUPLAJNE: ‘Orlovi’ se ‘javili’ Saletu, Teo i Bobi u centru pažnje (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2017, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKUPLAJNE: ‘Orlovi’ se ‘javili’ Saletu, Teo i Bobi u centru pažnje (FOTO) (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se danas u hotelu ‘Kraun plaza’ povodom početka priprema za Evropsko prvenstvo u Istanbulu.

Svi momci su se pojavili na prozivci selektora Aleksandra Đorđevića. Nažalost, među njima nema centra Nikole Jokića, ali je tu Boban Marjanović. Najveću pažnju medija izazvala su nova dva NBA igrača Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović. Pogledajte kako je to izgledalo na okupljanju iz objektiva >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i kamera naših reportera sa lica mesta.

Sa lica mesta: Strahinja Nikolić
The post OKUPLAJNE: ‘Orlovi’ se ‘javili’ Saletu, Teo i Bobi u centru pažnje (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILOŠ TEODOSIĆ ZA HOTSPORT: Cilj je medalja, Nikola nedostaje, u LA je sjajno!

Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2017

Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se danas povodom početka priprema za Eurobasket u Istanbulu krajem avgusta i početkom septembra, a u centru pažnje bio je novi plejmejker LA Klipersa Miloš Teodosić.. . Naravno, kapitena ‘orlova’ smo prvo pitali za očekivanja pred Eurobakset, bio je...

Nastavak na HotSport.rs...

Đorđević: Idemo na medalju, ne bežimo od toga

Izvor: N1 televizija, 20.Jul.2017

Košarkaška reprezentacija Srbije okuplja se oko podneva u hotelu ‚Kraun plaza‘ i na taj način zvanično početi pripreme za Evropsko prvenstvo u Turskoj...Konferenciju selektora Aleksandra Đorđevića možete uživo pratiti na ‚Fejsbuk‘ stranici Sport kluba oko 12.30h...Srbija će na Evrobasketu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.