Murinjo, jesi li video šta ti je ostavio Van Gal? (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo, jesi li video šta ti je ostavio Van Gal? (video)

Sigurni smo da gospodin "Posebni" prati dešavanja na "Stadionu svetlosti" i da sa zadovoljstvom trlja dlanove, a kako i ne bi kada mu je Van Gal ostavio "nebrušeni dijamant".

Reprezentacija Engleske ugostila je selekciju Australije na "Stadionu Svetlosti" u meču koji predstavlja pripremu za ono što "Gordi Albion" čeka na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Selektor reprezentacije Engleske večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je na teren poslao i Markusa Rašforda koji je tako upisao debitantski nastup za selekciju svoje zemlje, a način na koji je debitovao ostaće upisan velikim slovima u istoriji engleskog fudbala.

Momak koji je pre samo nekoliko meseci debitovao za prvi tim Mančester Junajteda kod Luja Van Gala postigao je vodeći pogodak za Englesku posle samo tri minuta igre čime je postao najmlađi strelac debitant za selekciju "Gordog Albiona"!

Markus Rašford rođen je 31. oktobra 1997. godine, a od 2012. godine nastupa za mlađe selekcije svoje zemlje, a večerašnji nastup za "A" reprezentaciju je bio prvi u karijeri.

Golom u trećem minutu ispisao je istoriju engleskog fudbala pa novi menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo slobodno može da se zahvali Luju Van Galu što mu je u "amant" ostavio napadača vrhunskog potencijala.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.