Izvor: Blic, 06.Maj.2024, 16:37

(FOTO) "ČISTA SREĆA" Milena Popović naslonila glavu na rame Igora Jurića: Proslavljaju Uskrs u prirodi, osmesi na licima

Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine, Milena Popović na svom Instagram profilu objavila je fotografiju sa partnerom Igorom Jurićem, sa kojim provodi drugi dan Uskrsa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Sin me je pitao da li sam VARALA Olivera sa Igorom Jurićem": Milena Popović otkrila kako je reagovao njen naslednik NA NJENU NOVU LJUBAV

Izvor: Blic, 07.Maj.2024, 09:48

Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine, Milena Popović već neko vreme uživa u ljubavi sa Igorom Jurićem, a sada je progovorila o njihovoj vezi i osudama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.