Tako mlad, a već rekorder! Dečko, ti si zlato Engleske (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2016, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako mlad, a već rekorder! Dečko, ti si zlato Engleske (VIDEO)

Markus Rašford ušao u istoriju

Kad te hoće, ali i kad znaš, sve ide kao po loju. Tako se ubrzano razvija i karijera Markusa Rašforda. Napadač Mančester junajteda definitino je rođen pod srećnom zvezdom, večeras se još jednom upisao u istoriju engleskog fudbala.

Na kontrolnoj utakmici sa Australijom postao je najmlađi debitant koji je postigao gol u istoriji selekcije Gordi albiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Posle dodavanja Rahima Sterlinga je zatresao mrežu i tako sa 18 godina i 208 dana ušao u almanahe.

Bilo je to u trećem minutu, a na početku utakmice Rašford je postao drugi najmlađi debitnat otkako je Roj Hodžson selektor, mlađi od njega bio je samo Rahim Sterling sa 17 godina i 341 dan, protiv Švedske 2012.

Inače, kad je o Rašfordu reš, davao je golove u debitantski mečevima za Mančester junajted, u Premijer ligi, kao i sad na debiju za reprezentaciju.

Taman da sutra završi karijeru imaće šta da priča pokolenjima.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

On mora da ide na EURO: Rašford na debiju za Englesku oborio rekord star 78 godina! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2016

Markus Rašford je čudo od deteta! To je pokazao debitantskom sezonom u Junajtedu, ali i debijem za Englesku u nacionalnom timu! Postao je najmlađi strelac-debitant u istoriji Gordog Albiona...18 - At 18 years and 208 days old, Marcus Rashford is the youngest player ever to score on his England debut....

Nastavak na Telegraf.rs...

Jedan mlad, drugi star, a obojica majstori! Engleska lagano sa Australijom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2016

Na Stadionu svetlosti Gordi Albion je slavio u prijateljskom meču sa 2:1 pogocima Markusa Rašforda i Vejna Runija..Euforija raste, trese, drma Englesku. Ne pamti se da je Gordi Albion izgledao ovako dobro i samopouzdano na terenu, a to se pokazalo kao tačno i u prijateljskom meču protiv Australije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.