Mađarska osvojila bronzu

Izvor: Studio B, 23.Jan.2016, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarska osvojila bronzu

Treće mesto na Evropskom prvenstvu u vaterpolu, pripalo je reprezentaciji Mađarske, koja je, lakše nego što je očekivano, savladala Grčku sa 13:10.

Vaterpolo reprezentacija Mađarske osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu, pošto je u Beogradskoj areni pobedila Grčku sa 13:10 (4:2, 4:2, 2:1, 3:5).

Vaterpolistima Mađarske to je 24. odličje na prvenstvima >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Evrope, a šesta bronzana medalja, dok je Grčka propustila šansu da dođe do prve medalje na kontinentalnom šampionatu.

Mađarsku je do pobede predvodio Marton Vamoš sa tri gola, dok su po dva postigli Bence Batori, Norbert Hošnjianski, Adam Deker, Kristijan Manherž i Balaž Haraj.

U selekciji Grčke najefikasniji je bio Angelos Vlahopulos sa četiri gola, dok su Konstatinos Murikis i Kristos Arodakis dodali po dva. Po jedan pogodak postigli su Konstantinos Genidunijas i Janis Funtulis.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Grčka

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.