Košarkaši Srbije u Gruziji za plasman na EP 2022

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2020, 18:36

Košarkaši Srbije u Gruziji za plasman na EP 2022

Mušška koššarkašška reprezentacija Srbije u poslednjem kvalifikacionom prozoru za plasman na Evropsko prvenstvo 2022. godine igraće u FIBA balonu u Gruziji

Kako je saopššteno, grupa E u kojoj se nalaze Srbija, ŠŠvajcarska, Finska i Gruzija u februarskim kvalifikacijama igraće u Tbilsiju.

Izabranici Igora Kokošškova za plasman na EP igraće prvo protiv domaćina 19. feburara, a dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dana kasnije sledi duel sa ŠŠvajcarskom.

Srbija trenutno u grupi ima skor od dve pobede i dva poraza i nalazi se na drugom mestu iza Gruzije, koja se plasirala na Eurobasket.

FIBA baloni biće ogranizovani jošš u Poljskoj (Glivice - grupa A), Rusiji (Perm- grupa B), Litvaniji (Vilnjus - grupe C), Turskoj (Ankara - grupa D), Ukrajini (Kijev - grupa F), Crnoj Gori (Podgorica -grupa G) i Letoniji (Rigu - grupa H).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.