Izvor: HotSport.rs, 25.Jun.2017, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EUROBASKET: Španija nasledila Srbiju, Francuskinje potučene do nogu (VIDEO)

U finalu Evropskog prvenstva za košarkašice Španija je do nogu potukla Francusku 71:55 i okitila se trećom titulom najboljih na Starom kontinnetu.

Srpkinje su dobile naslednice, to su košarkašice Španije. ‘Crvena furija’ je u finalu u Pragu do nogu potukla Francusku 71:55. Odluka je pala u drugoj i trećoj četvrtini kada je Španija stigla do dvocifrene prednosti.Spasa za ‘trikolore’ nije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bilo.
Španiju je do titule vodila Lite sa 19 poena, Torens je ubacila 18, a Kruz 12 koševa. Sa druge strane je Dumerk pogodila 15 poena, a Čačuang deset koševa.

Sledeće Evropsko prvenstvo se igra 2019. godine, a domaćini su Srbija i Letonija, s tim da se finalni turnir igra u Beogradu.
The post EUROBASKET: Španija nasledila Srbiju, Francuskinje potučene do nogu (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španija nasledila Srbiju na evropskom tronu (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2017, 00:26

Ubedljiva pobeda u finalu protiv Francuske, neizvesnost izostala...Reprezentativke Španije osvojile su večeras titulu prvaka Evrope, pošto su u finalu Evropskog prvenstva u Češkoj ubedljivo savladale Francusku sa 71-55...Ovo je Španiji treća titula šampiona Evrope, kojom je nasledila Srbiju u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.