Čutura: Problem protiv Izraela može da bude što im je selektor naš čovek

Izvor: Blic, 01.Nov.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čutura: Problem protiv Izraela može da bude što im je selektor naš čovek

Muška rukometna reprezentacija Srbije sastaje se u nedelju sa selekcijom Izraela u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. u Poljskoj, a naš igrač Dalibor Čutura najavljuje da se "orlovi" neće "opeći".

"Idemo na pobedu. Izrael igra kod kuće, što im može biti dodatna snaga da odigraju dobro. Mnogi su se opekli sa njima u zvaničnim mečevima, nadam se da tako neće biti sa nama. Kada smo se okupili svi smo se složili da ovaj ciklus moramo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << završimo sa četiri boda", rekao je Čutura.

Posle pobede nad Crnom Gorom u beogradskom Pioniru 25:21(10:9), naši "orlovi" će igrati protiv ekipe čiji je strateg Dragan Đukić.

"To može biti samo minus za nas, jer nas dobro poznaje, sigurno će se potruditi da nas iznenadi. Sa Crnom Gorom smo pokazali da idemo pravim putem, i mislim da imamo preduslove za uspeh", istakao je Čutura.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čutura: Nadam se da se nećemo opeći

Izvor: B92, 01.Nov.2014

Srpski rukometaši u nedelju od 19.45 gostuju Izraelu u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine...Reprezentacija Srbije je pobedom nad Crnom Gorom u beogradskom „Pioniru“ sa 25:21 započela takmičenje u grupi 4, u kojoj je još i selekcija Islanda...„Idemo na pobedu....

Nastavak na B92...

Čutura: Idemo na pobedu protiv Izraela

Izvor: Press, 01.Nov.2014

Utakmica drugog kola kvalifikacija za EP 2016. u Poljskoj između Izraela i Srbije igra se u Rišon Lecionu u nedelju od 19,45 sati po srednjeevropskom vremenu . Član muške rukometne reprezentacije Srbije Dalibor Čutura optimista...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.