Čutura oprezan uoči gostovanja: Sa Izraelcima su se mnogi opekli

Izvor: Sportal.rs, 01.Nov.2014, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čutura oprezan uoči gostovanja: Sa Izraelcima su se mnogi opekli

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Poljskoj rukometna reprezentacija Srbije započela je pobedom nad Crnom Gorom. "Orlovi" su u dvorani "Pionir" slavili sa četiri gola razlike (25:21), a već u nedelju (18.45) ih očekuje meč sa Izraelom. Novim bodovima na gostovanju nada se jedan od reprezentativaca Dalibor Čutura.

- Idemo na pobedu. Izrael igra kod kuće, što im može biti dodatna snaga da odigraju dobro. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Mnogi su se opekli sa njima u zvaničnim mečevima, nadam se da tako neće biti sa nama. Kada smo se okupili svi smo se složili da ovaj ciklus moramo da završimo sa četiri boda - kazao je Čutura uz komentar činjenice da Izraelce predvodi naš trener Dragan Đukić.

- To može da bude samo minus za nas, jer nas dobro poznaje. Sigurno će se potruditi da nas iznenadi. Sa Crnom Gorom smo pokazali da idemo pravim putem, i mislim da imamo preduslove za uspeh - zaključio je Čutura, igrač rumunske HCM Konstance.

U grupi 4 kvalifikacija za kontinentalni šampionat osim Srbije i Izraela takmiče se i Crna Gora i Island. Po jednu pobedu imaju Islanđani i Srbi, dok su bez bodova Crna Gora i Izrael.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.