VREME JE ZA PETRUŠEVA: Barcokas otkrio kada Srbin debituje u Evroligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 18:47

"VREME JE ZA PETRUŠEVA": Barcokas otkrio kada Srbin debituje u Evroligi

Ušao je u ritam svog novog tima...

Srpski košarkaš Filip Petrušev mogao bi da debituje za svoj novi klub Olimpijakos, najavio je trener ekipe iz Pireja Jorgos Barcokas. Bivši centar Zvezde i srpski reprezentativac nedavno je stigao u klub posle NBA epizode, deset dana rada je iza njega i došalo je vreme za debi.

Petrušev je iz razumljivih razloga preskočio mečeve sa Lavrijom u prvenstvu Grčke, te Monakom i Realom u Evroligi, jer je hvatao ritam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treninga u novoj sredini.

Pred meč sa Bajernom, koji stiže u Pirej, Barcokas kaže da bi Petrušev mogao da upiše prve minute na terenu.

- Da, moguće je (da zaigra), jer ulazi polako u ritam, iako nije jednostavno, iako nije odradio previše zajedničkih treninga sa ekipom. I za trenera je to težak posao, nije lako integrisati novog igrača u tim. Ne postoji precizno vreme da se igrač prilagodi u novoj sredini. Ispred nas je još mnogo utakmica i svakako da će imati prostora da zaigra. idemo postepeno. Svaka utakmica je zahtevna, nije laka nijedna i svaki psoed je bitan. U svakom slučaju sa nama je i videćemo kako će odreagovati kada bdue u igri - rekao je Barcokas o Petruševu.

Barcokas je najavio da Najdžel Vilijams-Gos neće igrati protiv Bajerna.

Utakmica između Olimpijakosa i Bajerna biće odigrana sutra od 20.15 časova u Pireju.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   NBA,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milutinov: Jedva čekam da Petrušev zaigra za Olimpijakos

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2023

Košarkaš Olimpijakosa i srpski reprezentativac Nikola Milutinov izjavio je večeras da se nada da će njegov sunarodnik Filip Petrušev uskoro da zaigra za klub iz Pireja, prenose grčki mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.