Vreme je za debi Petruševa – Barcokas ga najavio protiv Bajerna

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 17:44

Vreme je za debi Petruševa – Barcokas ga najavio protiv Bajerna

Srpski košarkaš Filip Petrušev mogao bi da debituje za svoj novi klub Olimpijakos, najavio je trener ekipe iz Pireja Jorgos Barcokas.

Bivši centar Zvezde i srpski reprezentativac nedavno je stigao u klub posle NBA epizode, deset dana rada je iza njega i došalo je vreme za debi.

Petrušev je iz razumljivih razloga preskočio mečeve sa Lavrijom u prvenstvu Grčke, te Monakom i Realom u Evroligi, jer je hvatao ritam treninga u novoj sredini.

Pred meč sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bajernom, koji stiže u Pirej, Barcokas kaže da bi Petrušev mogao da upiše prve minute na terenu.

"Da, moguće je (da zaigra), jer ulazi polako u ritam, iako nije jednostavno, iako nije odradio previše zajedničkih treninga sa ekipom. I za trenera je to težak posao, nije lako integrisati novog igrača u tim. Ne postoji precizno vreme da se igrač prilagodi u novoj sredini. Ispred nas je još mnogo utakmica i svakako da će imati prostora da zaigra. idemo postepeno. Svaka utakmica je zahtevna, nije laka nijedna i svaki psoed je bitan. U svakom slučaju sa nama je i videćemo kako će odreagovati kada bdue u igri", rekao je Barcokas u Petruševu.

Barcokas je najavio da Najdžel Vilijams-Gos neće igrati protiv Bajerna.

Utakmica između Olimpijakosa i Bajerna biće odigrana sutra od 20.15 časova u Pireju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"VREME JE ZA PETRUŠEVA": Barcokas otkrio kada Srbin debituje u Evroligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023

Ušao je u ritam svog novog tima....Srpski košarkaš Filip Petrušev mogao bi da debituje za svoj novi klub Olimpijakos, najavio je trener ekipe iz Pireja Jorgos Barcokas. Bivši centar Zvezde i srpski reprezentativac nedavno je stigao u klub posle NBA epizode, deset dana rada je iza njega i došalo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.