Real jači za Dončića protiv Žalgirisa

Izvor: B92, 22.Mar.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real jači za Dončića protiv Žalgirisa

Bek Real Madrida Luka Dončić se, posle povrede kuka, vraća na parket u 28. kolu Evrolige protiv ekipe Žalgirisa.

Slovenac već uveliko trenira sa ekipom i prema najnovijim informacijama biće spreman za meč u Madridu.

Devetnaestogodišnjak je odsustvovao sa terena oko dve nedelje, a njegova ekipa je za to vreme u Evroligi ostvarila učinak od dve pobede (PAO, Armani) i jednog poraza (Valensija).

Dončić ove godine beleži 17 poena, 4.5 asistencija i 5 skokova u proseku, a mnogi mu na ovogodišnjem NBA draftu predviđaju mesto u prva tri, ako ne čak i prvo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Loša vest za Žalgiris, Dončić se vraća na teren

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2018

Slovenački internacionalac spreman je da se vrati na teren nakon dvonedeljne pauze koju je napravio zbog povrede kuka...Jedan od najtalentovanijih mladih igrača na svetu vraća se u takmičarski ritam pošto se oporavio od povrede kuka zadobijene početkom meseca...Slovenački reprezentativac preskočio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.