Loša vest za Žalgiris, Dončić se vraća na teren

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2018, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loša vest za Žalgiris, Dončić se vraća na teren

Slovenački internacionalac spreman je da se vrati na teren nakon dvonedeljne pauze koju je napravio zbog povrede kuka.

Jedan od najtalentovanijih mladih igrača na svetu vraća se u takmičarski ritam pošto se oporavio od povrede kuka zadobijene početkom meseca.

Slovenački reprezentativac preskočio je evroligaške duele sa Panatinaikosom, Armanijem i Valensijom, ali bi večeras trebalo da bude u timu za utakmicu sa Žalgirisom.

Bek Real Madrida u tekućoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evroligaškoj sezoni beleži prosek od 17 poena, 4,5 asistencija i 5 skokova, tako da će njegov povratak u tim imati ogroman značaj za ekipu Pabla Lasa.

"Kraljevski klub" će u poslednja tri kola ligaškog dela Evrolige voditi borbu za četvrto mesto na tabeli i prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Real Madrid večeras čeka težak posao u duelu sa Žalgirisom. Utakmica u "Vizink Centru" igra se od 20 časova i 45 minuta.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.