Izvor: Piplmetar.rs, 22.Okt.2023, 10:30

Monako nastavio tamo gde jestao u Beogradu, dupla pobeda „kneževa“

Košarkaši Monaka pobedilisu Albu na svom terenu rezultatom 86:75 u okviru četvrtog kola Evrolige. Monako je tako, posle pobede na Crvenom zvezdom u Beogradu, upisao duplu pobedu u duplom kolu elitnog takmičenja. 
Prva četvrtina protekla je prilično izjednačeno, Monako je poveo posle prvih 10 minuta dva razlike. 
U drugoj, Alba je preokrenula posle mini-serije od 5:0, ali je Monako vezao tri napada i vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << prednost za vodstvo na poluvremenu 47:40. 
Po povratku na teren prednost domaćih je rasla, vezali su devet poena za dvocifrenu prednost, koju praktično nisu ispuštali do kraja meča.
Najefikasniji kod pobednika bio je Majk Džejms sa 17 poena, ujedno je bio i jedini dvocifren u svom timu. 
Za Albu 17 je postigao Tomas, dok ga je pratio Braun sa 15 poena. 


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Efes probuđen na domaćem terenu

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Okt.2023

Efes je u okviru četvrtog kola Evrolige pobedio Valensiju rezultatom 77:73. . Poveli su gosti odmah na startu meča 7:0, ali se Efes odmah revanširao i izjednačio. Smenjivalo se vodstvo do kraja prve četvrtine, ali su domaći sa mini-serijom od 5:0 stigli do vodstva. . U drugom kvartalu, Valensija...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.