Ludnica u Vitoriji – PAO ispustio plus 17, Baskonija dobila triler

Izvor: B92, 03.Jan.2024, 23:31

Ludnica u Vitoriji – PAO ispustio plus 17, Baskonija dobila triler

Košarkaši Baskonije pobedili su Panatinaikos 75:73 u 18. kolu Evrolige.

Tim Duška Ivanovića odigrao je odlična meč, nadoknadio veliki minus od 17 poena, da bi poenima Čime Moneka i Kodija Milera Mekintajera došla do važnog trijumfa.

Moneke na nešto manje od minut do kraja pogodio trojku preko Mitoglua za izjednačenje 73:73, a nakon dva nerealizovana napada PAO došla je kazna.

Kod Miler Mekintajer je uzeo šut za pobedu, pogodio je dugu dvojku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za konačnih 75:73 i 10. trijumf tima iz Vitorije u ovoj sezoni.

Ekipa Ergina Atamana ovih porazom prekinula je iz od četiri trijumfa i sada ima skor od 10-7.

Čima Moneke bio je najbolji pojedinac u pobedničkom timu sa 20 poena i 13 skokova, uz jednu asistenciju.

Kostelo je pomogao sa 11 poena, dok su por 10 ubacili Tadas Sedekerskis i Kodi Miler Mekintajer.

Srpski košarkaš Vanja Marinković dao je doprinos sa osam poena, četiri skoka i tri asistencije, dok je Markus Hauard pomogao sa devet koševa.

Kod PAO najbolju rolu imao je Kendirk Nan sa 25 poena, šest skokov ai tri dodavanja, Slukas i Grigonis su zabeležili po 11 koševa, a Grant je stao na devet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.