KONAČNO SE SETILI: Evroliga SHVATILA koliko je DOBAR Branko Lazić (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2016, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO SE SETILI: Evroliga SHVATILA koliko je DOBAR Branko Lazić (VIDEO)

Košarkaš Zvezde obeležio pobedu nad CSKA.

Evropski šampioni su se poklonili Crvenoj zvezdi. Posle Makabija, zatim Reala i aktuelni vladar Starog kontinenta CSKA, skinuo je kapu pred Radonjićevim izabranicima.

O pobedi nad Moskovljanima još uvek se s ponosom priča, a konačno su i čelnici Evrolige našli za shodno da nagrade poduhvate crveno-belih. Tako je "zakucavanje" Branka Lazića, zauzelo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << visoko 3. mesto u "top deset" poteza elitnog takmičenja, posle još efektnijeg dodavanja Nejta Voltersa.

Prvo mesto zauzeo je Džamal Meklin, košarkaš Olimpije iz Milana fenomenalnom asistencijom Rakimu Sandersu, koji je još efektnije "polomio" obruč Žalgirisa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.