Ivanović: Da smo ušli u Top 8, imali bismo šansu da osvojimo Evroligu

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 18:03

Ivanović: Da smo ušli u Top 8, imali bismo šansu da osvojimo Evroligu

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović razgovarao je sa novinarima pred meč protiv Fenerbahčea.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Fenerbahče u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige i za njih je to poslednja evropska utakmica ove sezone.

Očekuje se da hala "Aleksandar Nikolić" bude ispunjena do poslednjeg mesta, a Duško Ivanović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najavljuje da će ekipa ići po pobedu.

"Kao pred svaku, svaku utakmicu idemo da pobedimo. Dobro smo, svi su igrači za sad, do ovog poslednjeg treninga, dobro, a igraće njih samo 12", rekao je Ivanović.

Na pitanje da li je zadovoljan učinjenim u sezoni, rekao je:

"Izuzetno sam zadovoljan sa angažovanjem i predanošću sa kojom ovi momci rade, a sa rezultatom nisam zadovoljan jer nismo ušli u Top8. Mislim da je zaista šteta za ovaj tim, jer da smo ušli imali bi realne šanse da osvojimo. Ovo je lako pričati sad kada si napolju", kaže Ivanović.

O Fenerbahčeu je rekao:

"Izuzeztno kvalitetan tim, dobili su zadnju utakmicu protiv Efesa možda najviše zahvaljujući tome da su imali neke igrače koji su bili povređeni, pa su silom prilika igrali sa pet niskih igrača i igrajući sa pet niskih napravili su razliku. Izuzetno kvalitetan tim, izuzetan broj igrača koji mogu da reše utakmicu i situacije "jedan na jedan", situacije na niskom postu, tu su izuzetcno jaki... I vrlo iskusna ekipa", zaključio je trener Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahče-a desetkovani povredama pred meč protiv Crvene zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2023

Košarkaši Fenerbahčea biće desetkovani sutra protiv Crvene zvezde u 34. kolu Evrolige, u odlučujućem meču turskog kluba za plasman u TOP 8 fazu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ivanović: Nisam zadovoljan rezultatom u Evroligi jer nismo ušli u Top 8

Izvor: Danas, 12.Apr.2023

Trener crveno-belih Duško Ivanović izjavio je pred meč njegovog tima i Fenerbahčea u okviru poslednjeg kola ligaškog dela Evrolige, da je zadovoljan što je hala rasprodata.

Nastavak na Danas...

ITUDIS NAJAVIO LUDNICU PROTIV ZVEZDE: "Ovo je najvažnija utakmica sezone"

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023

Biće zabavno...Košarkaši Fenerbahčea u četvrtak gostuju Crvenoj zvezdi u poslednjem meču ligaškog dela Evrolige...Crveno-beli pred poslednju rundu imaju skor 16-17, dok je timu iz Istanbula (19-14) otvorena svaka pozcija od 5. do 9. mesta i u Beograd stiže sa imperativom pobede...- To je utakmica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.