Itudis: Zvezda je talentovana, svašta mogu

Izvor: N1 televizija, 05.Apr.2018, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Itudis: Zvezda je talentovana, svašta mogu

Trener CSKA Dimitris Itudis smatra da je večerašnja utakmica 30. kola Evrolige protiv Crvene zvezde izuzetno bitna za njegovu ekipu iako su Moskovljani još ranije obezbedili prvo mesto pred plej-of.

"Armejci" su lideri elitnog takmičenja sa učinkom 23-6, ali su u prošlom meču podbacili protiv Žalgirisa u Kaunasu i imaju veliki motiv da doigravanje najave dobrim izdanjem protiv srpskog i ABA prvaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
"Zvezda je talentovana ekipa, koja je sposobna da postiže poene na različite načine. To su dokazali u brojnim mečevima u kojima su postizali mnogo koševa i kod kuće i na strani," rekao je Itudis i nastavio:

"Današnji duel je važan za nas jer moramo da se rehabilitujemo posle lošeg izdanja protiv Žalgirisa. Želimo dobro da odigramo i pobedom završimo ovu fazu. Pozivam naše navijače da dođu i podrže tim."

Izvor: youtube

Iskusni Fitalij Fridzon dodaje da "razmišlja samo o pobedi".

"Igrali smo loše u Kaunasu i to ne smemo sebi da dozvolimo u dve utakmice za redom. Najvažnije je da se fokusiramo na našu igru i da odbrana bude na nivou kao u ponedeljak protiv Uniksa ili protiv Zvezde u prvoj utakmici u Beogradu," istakao je Fridzon.

CSKA je u prvom delu sezone pobedio 85:59.

Meč u Moskvi počinje u 19 časova, a prenos je na SK1.

Pogledajte RASPORED i TABELU.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Itudis: Zvezda je talentovana, ovo je bitna utakmica za nas

Izvor: B92, 05.Apr.2018

Trener CSKA Dimitris Itudis ističe da je ovo bitan meč protiv kvalitetnog protivnika, iako je za obe ekipe bez rezultatskog značaja...Košarkaši Crvene Zvezde u poslednjem kolu Evrolige gostovaće u Moskvi, ekipi CSKA..."Ovo je poslednja utakmice regularnog dela Evrolige. Zvezda je talentovan tim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.