Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘DELIJE SU BRUTALNE’: Zvezda Reala i Evrolige oduševljena navijačima Crvene zvezde, ali…

‘Delije, pa navijači Reala’, iskren je španski košarkaški as.

Dugogodišnji predvodnik Real Madrida Rudi Fernandez otkrio je u intervjuu za magazin ‘GQ’ da je najlepši utisak od svih evroligaških terena ostavilo gostovanje pred navijačima Crvene zvezde.
Kako kaže, osećaj je nemerljiv, ali na žalost njegovih rivala >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << to ga je samo motivisalo.
– Hvala Bogu, uvek me je dodatno motivisalo da igram na terenima na kojima imate ogroman pritisak sa tribina. U suprotnom, verovatno bih se bavio drugom profesijom. Najviše me je impresionirala atmosfera kada smo igrali protiv Crvene zvezde u Beogradu. Bilo je brutalno. Njihovi navijači 40 minuta stoje i ne staju sa navijanjem – izjavio je Rudi Fernandez.
MERIO JE ŠAKE SA BOBIJEM: Au, kad bi me ošamario njome (FOTO)
On je pohvalio i svoje navijače, simpatizere ‘kraljevskog kluba’.
– Prošle sezone je nezaboravna bila i atmosfera koju su napravili naši navijači u trećem meču četvrtfinale protiv Fenerbahčea. gubili smo kod kuće i nismo se plasirali na četvrti uzastopni F4. Ipak, 14.000 navijača je ostalo i posle završetka utakmice i nagradilo nas za uspehe iz prethodnih sezona. Znali su da smo dali sve od sebe. To je bila posebna povezanost. Nekada pamtimo samo pobede, ali ovo je bilo baš posebno – istakao je Fernandez.
The post ‘DELIJE SU BRUTALNE’: Zvezda Reala i Evrolige oduševljena navijačima Crvene zvezde, ali… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.