ULETEĆU U BELU KUĆU, PODNELA SAM TUŽBU! Oglasila se majka zadrugara, Zvezdana čeka PAKAO - Okoreli robijaš...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2023, 19:39

"ULETEĆU U BELU KUĆU, PODNELA SAM TUŽBU!" Oglasila se majka zadrugara, Zvezdana čeka PAKAO - Okoreli robijaš...

"Zvezdan i Ana su teški foliranti!"

Julijana Veljković, majka Nenada i Predraga Lazića oglasila se nakon što je Zvezdan Slavnić nasrnuo na njene sinove.

Julijana takođe ni o Ani Ćurčić nema lepo mišljenje nakon svega.

- Gledala sam, loše sam i non stop pratim. I dalje gledam. Uopšte Predrag i Nenad nisu krivi. Zvezdan nije spreman da čuje iskreno mišljenje i zato napada slabije od sebe. Ja sam podnela tužbu protiv Zvezdana, i odgovaraće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za svoje postupke kada izađe iz rijalitija kao i Miljan, Car i Petrući. Petrući je sinoć šutirao Pecu na kvarno. Zvezdana boli istina jer je Neca dobar komentator. Meni njihov rijaliti ne treba, moja deca nisu potpisali ugovor da ih neko tamo ubije. Zvezdan je okoreli robijaš. On ako nije spreman da prihvati istinu, zašto ga drže tamo. Komentarisanje na lep način uvek može, moje sinove vređaju svi. Niko ne može da ih udara. Ja se njega ne plašim, još jednom ako mi budu dirali decu, ja ću da uletim u Belu kuću. Ja sam izgubila jedno dete, ne želim da izgubim njih dvoje - ispričala je Julijana i dodala:

- Ana i Zorica su foliranti. Prvo je pridobila Necu pa sada spletkari zajedno sa Zoricom, priča kako joj Neca dosađuje. Zorica priča sa Zvezdanom pa ode i ogovara ga, i onda priča loše o Ani. Zorica je dvolična, i sve radi zarad rijalitija. Zvezdan i Ana su teški foliranti - zaključila je Veljkovićeva za "Kurir".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

IZNELI SAV PRLJAV VEŠ! Zvezdan otkrio šta je pisao Ani iz zatvora - obelodanio dokaze da je varala muža

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2023, 07:57

Pobegli daleko od očiju zadrugara, pa bacili sve karte na sto!..Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić su se noćas osamili obavili razgovor o njihovom odnosu...- Ja sam bila 50 odsto sa tobom dok si kockao. Ne bežim od toga, a što sam išla sa tobom? Da li sam bila protiv te kocke - pitala je Ana...- Mislim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.