Producenti Miley Cyrus prave pesme za ovu srpsku grupu! Hurricane prave uragan u Los Anđelesu

Izvor: Tracara.com, 12.Dec.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Producenti Miley Cyrus prave pesme za ovu srpsku grupu! Hurricane prave uragan u Los Anđelesu

Grupa Hurricane koju čine Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević postale su prve muzičarke sa Balkana koje su snimile singl u Los Anđelesu u studiju Universal Music! Nakon što su konkurisale za Beoviziju, devojke su spakovale kofere i otputovale u Los Anđeles gde se i danas nalaze, a tokom prethodna dva dana snimile su dva singla za američko tržište. Pesme su im radili višestruko nagrađivani autori Bryan Todd koji je sarađivao sa Miley Cyrus i Kelly Clarkson i mnogim drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << svetskim zvezdama. Bryan je producent u Universal-u koji je bio nominovan za najznačajniju muzičku nagradu Grammy. Ovaj producent i kompozitor zajedno sa tekstopiscem Adisom Eminićem, koji je učestvovao kao autor na nekolicini numera u okviru ESC (Eurovision Song Contest), a sa njima i oskarovka Vanessa Campagna potpisuje dve nove pesme grupe Hurricane! Snimalo se u dva studija, u studiju Village snimljen je prvi singl pod nazivom Roll the Dice. Ovaj studio je poznat kao mesto odakle su izašle pesme koje su imale višemilionske tiraže. Drugim rečima, u pomenutom studiju snimale su Lady Gaga, Dr Dre, Beyonce, Elthon John i mnoga druga najveća imena svetske muzičke scene. Nakon što su završile prvi singl, devojke iz grupe Hurricane drugi singl snimile su u Universal studiju u okviru ogromnog kompleksa Universal Publishing grupe. Takodje, poznato je da je Universal jedan od najvećih autoriteta kada su u pitanju muzička izdanja. Grupa Hurricane, inače, kreće sa promotivnim aktivnostima za tržište Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije čim ovi singlovi budu u potpunosti gotovi. Nakon 48 sati napornog rada u studiju devojke su zadovoljne učinjenim poslom, a producent i cela ekipa koja stoji iza ovog projekta očekuju da će ovo biti prvi korak grupe Hurricane u okviru promocije na američkom tržištu koju one do sada nisu imale. Višestruko platinasti producent Bryan je rekao da su Ksenija, Ivana i Sanja prve devojke sa Balkana sa kojima je sarađivao i istakao da je oduševljen njihovim talentom. One u Los Anđelesu ostaju još nekoliko dana kako bi obišle sve znamenitosti, te dogovorile nastavak saradnje sa ovom ekipom. The post Producenti Miley Cyrus prave pesme za ovu srpsku grupu! Hurricane prave uragan u Los Anđelesu appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Hurricane pokorile i Los Anđeles

Izvor: Svet, 13.Dec.2019, 15:10

Grupa Hurricane koju čine Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević postale su prve muzičarke sa Balkana koje su snimile singl u Los Anđelesu u studiju Universal Music! Nakon što su konkurisale za Beoviziju, devojke su spakovale kofere i otputovale u Los Anđeles gde se i danas...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.